Екипът на Nadko Designs
Екипът на Nadko Designs

Надявам се вече всички сте гледали видеото от вчера на страницата на Nadko Designs, където заедно с прекрасните дами от студиото дадохме старта на Летния маратон на Nadko Designs 2019. Заедно със старта на маратона, дадохме старт и на общото си сътрудничеството с Надя и прекрасните момичета от Nadko Designs Club, с които освен, че плетем заедно, се и забавляваме изключително много.

Ще Ви издам и една тайна, която е, че всички ние много се вълнуваме от това сътрудничество, защото си пасваме изключително добре и имаме безброй идеи за бъдещи проекти, които нямаме търпение да реализираме.

В следващата статия ще Ви разкажа как се запознах с тези прекрасни Дами (с главно “Д”, защото наистина са страхотни) и как се стигна до идеята за сформирането на екипа, а сега ще Ви разказа малко повече за Летния маратон.

Няма да издавам темите за маратона и какво ще Ви представим, но можете да бъдете сигурни, че се раздадохме на максимум, за да Ви покажем нови и интересни модели, които наистина се надяваме да си оплетете. Приканвам Ви да се включите и да участвате в нашите конкурси, където ние ще изберем моделите, които ще наградим.

Летен маратон по плетене 2019
Летен маратон по плетене 2019

Тук можете да намерите пълната информация как да се регистрирате за маратона и графикът на представяне на моделите. Това е линкът на събитието във Фейсбук, който Ви приканвам и да споделите с всеки, който би имал интерес да се включи.

Искам да отбележа, че участието е напълно БЕЗПЛАТНО, можете да се включите от всяка точка на земното кълбо и да участвате за награда за всяка една тема от маратона.

Също така Ви приканвам да се включите и в групата на Nadko Designs, където ще можете да ни задавате всякакви въпроси, на които ние с удоволствие ще отговаряме.

Нека се забавляваме и плетем заедно! Заповядайте 🙂