Коя е първата ми чанта?

Първата чанта, която направих, беше най-дълго чаканата 🙂 Питате се защо? Защото в България никак не е лесно да си намериш материали за изработка на чанти, а именно дръжки, халкички с които да ги закрепиш, разни висулки и какво ли още не. Та дори и ципове в подходящ размер се намират трудно.

Все пак след дълго търсене из нашите сайтове и магазини, и разглеждане на какви ли не форуми и групи във Facebook, аз се реших да си поръчам от Китай. Причината, която ме спира най-вече да поръчвам от там е, че не знаеш кога ще дойде. Едно нещо може да дойде за по-малко от месец, а друго да чакаш 2, а може и 3 месеца. Така аз получих дръжките и връзките за по-малко от месец, а халкичките дойдоха след повече от 2.

Въпреки дългото чакане, моята първа чанта беше готова и аз не можех да и се нарадвам. Ето я и нея:

Много обичам чантите и възможността аз сама да си измислям модели, да си ги изработвам и най-вече резултатът да е изключително успешен, ме направи изключително щастлива. Не мога да ви опиша радостта си! 🙂

Този модел е изработен от текстилна прежда в комбинация с кожа. Кожени са не само дръжките и връзките, а и дъното на чантата. Разбира се не мога да кажа, че моделът е мой, а той наистина не е, но скоро ще имам и мой, който ще споделя с вас. До тогава ще ви показвам и разказвам и за другите модели, които съм правила и се надявам да ви харесат 🙂

Всичко, което правя можете да видите ако ме последвате в Instagram и Facebook, където да разгледате творенията ми и разбира се, ще се радвам ако споделите кое Ви харесва и кое не.

Също така ще очаквам и коментарите Ви тук в блога. 🙂

Искрено ваша,

Нени 🙂

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *